Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Setetrekk UTV

Setetrekk tilpasset vanlige UTV-modeller som gir setene dine god beskyttelse mot slitasje.

En UTV brukes ofte til arbeid og dermed blir bilens seter utsatt for mye slitasje når du går inn og ut gjentatte ganger, kanskje iført arbeidsbukser med verktøy festet til sidene.

Med et sett setetrekk kan du raskt og enkelt beskytte ditt originale UTV-setetrekk mot skader og slitasje som oppstår lett. modell perfekt og de fleste settene inkluderer deksler til alle seter i kjøretøyet.

Et sett med setetrekk til UTV-en din er en god investering hvis du bruker maskinen til arbeid og ønsker å beholde originaltrekket ditt. i god stand.