Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Clutchvaier

Clutchvaiern er hovedsakelig på Quad-modeller med manuell girkasse, clutchkabelen går fra clutchhåndtaket på venstre side av styret ned til en spak på siden av motoren, ofte på høyre side.

Når du trekker i clutchhåndtaket fører clutchvaiern til at spaken løfter clutchplatene og mellomskivene, og maskinen havner da i nøytral slik at du kan skifte gir uten at girkassen blir belastet.

Det er viktig å sjekke clutchvaiern slik at den ikke er for stram eller for løs, da en dårlig justert clutchkabel ikke vil aktivere eller frigjøre clutchen som forutsatt, noe som kan føre til økt slitasje på platene eller girkassen.

En clutchvaier er også en god del å ha i reserve da den har en tendens til å gå av i verst tenkelig øyeblikk, og uten ny clutchkabel sitter du fast til du får tak i en ny.

Filter
56 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 56 produkter
Viser 48 av 56 produkter