Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Hovedlykter

Hovedlykter for ATV-er og UTV-er. Hovedlyset sitter foran på kjøretøyet ditt og er lampen som ofte har full- og nærlysfunksjonen i seg.

De fleste firehjulssykler og UTV-modeller er utstyrt med frontlykter slik at du trygt kan kjøre kjøretøyet selv i mørket, på veiregistrerte (MC) modeller er frontlyktene foran med hel- og halvlysfunksjon og godkjent lysbilde et krav for å bestå kontrollen.

I frontlykten er det som regel en lyspære som håndterer full- og nærlysfunksjonene, noen modeller har også blinklys integrert i frontlyset.

På enkelte atv-modeller er det også frontlykt på styret som gjør at lysbildet følger styret og man ser bedre når man kjører offroad.

Filter
17 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 17 produkter
Viser 17 av 17 produkter