Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Skiløype Setter

Skiløypetrekker og løypekjelke for ATV og snøscooter for de som ønsker å kunne tegne sin egen langrennsløype for trening hjemme eller for den mindre foreningen som trenger et fleksibelt og brukervennlig verktøy for å tegne et spor for medlemmene når snøen endelig har lagt seg.

En firhjuls- eller snøscooterslede festes enkelt på maskinens drag med enten snøscooterdrag eller 50 mm slepekule og trekkes bak for å pakke og dra løyper for klassisk langrenn. Banesledene finnes i ulike design og størrelser for å passe både enkel bruk hjemme eller skiforbundet som skal trekke spor på treningsløkka.

Alle spordrag kan lastes med ekstra vekter for å pakke snø for å gi god stavstøtte.< /p>

Skiløypetrekkere og sledene for firehjulinger og snøscootere er av en universalmodell og designet for å fungere på alle merker og modeller.