Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Varmehåndtak & Setevarme

Håndtaksvarme, setevarme og tommers varme for ATV-er som letter arbeidet om vinteren og gjør kjøringen mer komfortabel, perfekt hjelpemiddel for snøbrøyting eller annet statisk arbeid for å holde hender og fingre varme.

Sjåførsetet på en ATV er ubeskyttet mot vær og vind og mye arbeid du gjør med firehjulingen gjør at du må sitte stille i lange perioder i salen, noe som kan bli skikkelig kjølig når temperaturen synker om vinteren.

Det første du begynner å fryse er tommelen da du ofte kjører med jevn gass og tommelen ikke får bevege seg særlig mye, med håndtaksvarme og tommelgassvarme kan du enkelt gjøre opplevelsen mer komfortabel og dermed tryggere når du kjører quad om vinteren.

Et sett med håndtaksvarme med tommelvarme er et av de vanligste tilbehørene å kjøpe til ATV-en din, ikke vent til du legger merke til hvor kaldt det er, les vår store håndtaksvarmeguide og skaff deg et sett før vinteren kommer, så du er godt forberedt når den første snøen faller og du må ut og brøyte!

Vi har nøye utvalgt hvilke varianter av håndtaksvarmere vi har i vårt sortiment basert på det vi vet fungerer og hva som gir best kvalitet og komfort for hendene.

Filter
29 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 29 produkter
Viser 29 av 29 produkter