Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vaierstyring

Wirekontroll og vinsjruller for vinsjer på ATV-er og UTV-er. En kabelføring er den delen som er montert foran vinsjen og har som oppgave å føre vinsjkabelen eller tauet mot vinsjens trommel.

Trådføringer kommer i noen få forskjellige varianter og egner seg derfor til ulike bruksområder. De to vanligste typene kabelhåndtering er:

Vinsjruller:

En wireføring som har fire ruller montert med plastbøssinger på en bolt eller aksel, rullene avlaster vinsjkabelen eller linen og hjelper til med å mate ledningen mot vinsjtrommelen for å vikle opp i jevne lag. Denne wireguiden fungerer både sammen med ståltråd og syntetisk tau. En kabelføring med ruller er egnet å bruke dersom du ofte vinsjer i vinkel nedover, da flere vinsjruller har en grovere underrulle som fordeler belastningen av tau eller vaier over et større område.

Hawse/syntetisk wirestyring:

Denne typen kabelføringer er ofte ferdigfrest av et enkelt stykke aluminium og har en glatt avfaset kant rundt hele føringen, som egner seg godt til bruk i terrengkjøring der du skal vinsje deg ut i flere forskjellige vinkler og ønsker en glatt overflate som tauet kan løpe rundt . Denne typen styring brukes kun sammen med syntetisk line.

I tillegg til de to ulike modellene av tauføringer er det ulike bredder på føringen avhengig av vinsjstørrelsen den er montert på, standardmål på nesten alle vinsjer er et sentermål hvor boltene til tauføringen festes til vinsjens plate eller vinsjbraketten på 125mm, i tillegg til dette er det bredere føringer på UTV-vinsjer på 168mm, vanligvis på UTV-vinsjer over 4500 LBS trekkkapasitet, samt noen mindre lineføringer som er 110mm.

Hvis du vil lære mer om kabelføringer og vinsjkabler, kan du lese vår guide!

Filter
23 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 23 produkter
Viser 23 av 23 produkter