Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Oljepeilepinne

Oljepeilepinne for ATV og UTV. En peilepinne sitter i motoren på din ATV eller UTV og er ofte plassert lavt på motorblokken, noen ganger plassert bak en inspeksjonsluke.

Oljepeilepinnen må enkelt kunne skrus av for hånd og er for at du raskt skal kunne sjekke kjøretøyets oljenivå. På peilepinnen er det ofte to markeringer, en for lavt og en for høyt nivå, noen ganger er dette også trykket på peilepinnen som "Min" og Max.

Når du sjekker oljenivået, er det optimale nivået vanligvis midt mellom disse linjene eller merkingene. Oljepeilepinnen på moderne firehjulinger fungerer også vanligvis som et påfyllingshull for olje når du skifter olje eller skal fylle olje.

Når du sjekker oljenivået på maskinen din, er det viktig at du plasserer firehjulingen på et jevnt underlag, etter at motoren har gått i noen minutter, deretter slår du den av og fjerner peilepinnen, rengjør peilepinnen med en klut, skru deretter peilepinnen ned igjen og skru den av direkte, så skal du se gjeldende oljenivå.

Merk at ulike produsenter foreskriver ulike innstillinger for å måle med peilepinnen, på noen produsenter skal peilepinnen skrus helt ned, mens på andre skal peilepinnen kun settes i hullet uten å skrus i bunnen. Sjekk med bruksanvisningen din hva som gjelder for din maskin.

Filter
18 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 18 produkter
Viser 18 av 18 produkter