Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Deksler

Deksler for ATV og UTV-er. De fleste moderne firehjulinger og UTV-modeller har plastdeksler i ulike former og farger som fungerer som karosseri og beskytter både kjøretøy og fører mot skitt og gjørme, i tillegg bidrar de ofte til maskinens gode utseende.

Plastdekslene på maskinen kommer i mange forskjellige typer og ofte trengs det mange forskjellige deksler for å dekke hele firkanten. Eksempler på deksler som er vanlige på moderne maskiner er for- og bakskjermer, som vanligvis er de større plastdekslene som strekker seg over fremre og bakre hjulbuer, på disse er det ofte montert skjermkanter.

Bak og foran fendere er ofte festet sammen med fotbrønnene på maskinen din for å gi omfattende beskyttelse for operatøren. På forskjermen er det ikke uvanlig at det er et deksel som fungerer som et motordeksel for å få tilgang til radiatoren eller enkelte elektriske komponenter, samt en plastgrill som lar luft strømme til radiatoren.

< p> Videre er det en rekke deksler og plastdeler rundt dagens firehjulinger, ofte er deksler på firehjulinger ikke malt men laget av farget plast, men det finnes versjoner fra merker som ofte produseres i begrensede opplag som har lakkert plast.

Når du kjøper deksler og plastdeler til ATV-en din, er det greit om du sjekker at det er riktig farge, da samme quad-produsent kan ha hatt forskjellige fargekoder for plastdekslene avhengig av modell og år.

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter