Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Knappsett Styre

Kontroller for betjeningslys, firehjulsdrift og andre funksjoner på din ATV. Moderne firehjulinger har vanligvis to tastaturer montert på hver side av styret, disse kontrollene har brytere i seg slik at du enkelt og greit kan få tilgang til de forskjellige funksjonene til din firehjuling fra førersetet.

Tastaturet inneholder en haug med knapper og brytere som styrer ulike elektriske funksjoner på maskinen din. Som regel kan funksjonene til de ulike tastaturene deles ut etter hvilken side av styret tastaturet er montert på:

Tastatur høyre side

Sitter vanligvis montert på eller sammen med tommelgasspaken og på denne siden reguleres ofte firehjulsdriften til firehjulingen hvor man i mange tilfeller kan velge mellom to- og firehjulsdrift, differensialsperre av forhjulene og i noen tilfeller torvmodus for bakhjulene.

Tastatur venstre side

I dette tastaturet er vanligvis alle lysbryterne og startknappen plassert sammen, ofte er startknappen også integrert i dette tastaturet og det er firehjulsmodeller som har en "Override"-knapp, som gjør at fartsbegrensningen som ofte er programmert for revers overstyres og du får full kraft selv på revers.

Et tastatur på firehjulinger er ofte spesielt tilpasset akkurat din modell og har da kontroller og kontaktstykker som er tilpasset din maskins funksjoner og elektriske system.

I tillegg til komplette integrerte tastaturer finnes det også eksterne brytere og kontroller som kan monteres på styert for å styre for eksempel start og stopp.

Det finnes også tastaturer av universaltype som har samme type funksjoner, men ved bruk av disse må du være sikker på at du har nødvendig kompetanse til å måle og identifisere de ulike funksjonenes signaler fra firehjulingens elektriske anlegg for å være kan koble tastaturet til kjøretøyet ditt.< /p>

Filter
28 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 28 produkter
Viser 28 av 28 produkter