Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Hytter

Tilbehør til hytta på din UTV, tak, dører og bakpaneler av ulike typer og utførelser som passer ditt behov. En UTV kommer vanligvis kun med rullebur fra fabrikk for å beskytte fører og passasjerer om kjøretøyet skulle rulle, til dette rulleburet er det som regel både komplette førerhus og diverse løse deler av hytta å kjøpe.

Avhengig av hva slags arbeid som skal utføres med maskinen, hvordan den brukes eller hvilket klima UTV-en brukes i avgjør hvor omfattende førerhuset er nødvendig for; maskinen din. I den enkleste versjonen er rulleburet ofte utstyrt med tak og frontrute, og det finnes en enkel vind- og værbeskyttelse for fører og passasjer.