Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Snøskjær Deler

Reservedeler og løse deler av plogblader til ATV og UTV. I kategorien brøytedeler finner du løse brøyteblader, ploger og reservedeler til disse fra ulike brøyteprodusenter.


En snøplog for firehjulinger består vanligvis av tre deler, et plogblad, en plog og et plogfeste. Plogbladet og plogen er generelt universelle og ser like ut uavhengig av hvilket kjøretøy det er montert på, det er forskjeller i plogtype og design, men selve bladet og rammen kan beveges fritt mellom ulike kjøretøy. Plogprodusenter kan bruke samme plog til flere forskjellige bladtyper, men et plogblad og en plog fra forskjellige produsenter passer vanligvis ikke sammen.


Plogfestet er den delen som ofte er modelltilpasset til ditt kjøretøy, flere plogprodusenter deler innfestingsdimensjoner for plogfestet og derfor kan samme feste passe til flere ulike plogmerker.

Filter
41 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 41 produkter
Viser 41 av 41 produkter