Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Banjobolt & Adaptere

Banjobolter og banjoadaptere for bremseslanger på ATV- og UTV-modeller med hydrauliske bremser. En banjobolt brukes til å koble en bremseslange til hovedbremsesylinderen og bremsekaliperen.

En banjobolt er en bolt med et hull i som lar bremsevæske passere fra bremseslangen gjennom bolten til bremsekaliperen eller fra bremsesylinderen.

De fleste banjobolter er standardiserte i størrelse og er vanligvis en M10-bolt med gjengestigning på 1,25 eller 1. Det finnes også banjobolter for enkel eller dobbel tilkobling av bremseslanger.

Banjobolten tettes mot bremsekaliperen eller bremsesylinderen med kobber- eller aluminiumsskiver og disse skivene bør skiftes hver gang en banjobolt demonteres da disse presses sammen under montering for en tett kobling.

Her finner du også banjoadaptere som passer til våre universaltype bremseslanger, disse adapterene passer til bremseslangene og finnes i flere design for å passe dine behov.

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter