Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Baklykt

Baklys, baklys og linseglass for ATV-er og UTV-er. Baklys er på nesten alle quads og UTV-modeller og kombineres ofte med kjørelys og bremselys i samme lykt.

Et fungerende baklys med bremselys er et krav for veiregistrerte (MC) modeller, men er også vanligvis montert på traktorregistrerte og terrengregistrerte firhjulinger.

Et baklys er vanligvis en veldig enkel konstruksjon, men til tross for dette er de ofte spesifikke for akkurat din maskinmodell for at de skal passe inn i de originale brakettene og kontakten.

For noen merker og modeller kan du kjøpe nye lampeglass til baklyset, mens noen merker kun gir komplette lys.

Filter
27 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 27 produkter
Viser 27 av 27 produkter