Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Innsprøytningsventil

En Innsprøytningsventil sitter på mer moderne firehjulinger med firetaktsmotor og erstatter forgasseren. ATV-er med drivstoffinnsprøytning har ofte betegnelsen EFI (Electronic Fuel Injection) og dette betyr at den konvensjonelle forgasseren er erstattet av en fordeler styrt av en motorkontrollenhet (ECU).

Mens injektorer har vært standard på biler siden 90-tallet, kom dette ganske sent til firehjulsmarkedet og finnes hovedsakelig på kjøretøy bygget på 2010-tallet og utover, selv om det er noen eldre modeller som var tidlig ute med drivstoffinnsprøytning.

Innsprøytningsventilen er vanligvis en mye bedre og mer pålitelig løsning enn forgasseren, som er svært kompleks å sette opp og har mange komponenter som kan svikte. Med drivstoffinnsprøytning får du en grunnleggende enklere design for selve drivstofftilførselen, men i stedet en mye mer kompleks elektronikk.

På firehjulinger med mer enn én sylinder er det én fordeler per sylinder, og fordeleren er vanligvis plassert i inntaksrøret på firehjulinger. En innsprøytningsventil er vanligvis veldig enkel å bytte etter at det er konstatert at den er ødelagt.

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter