Byte og retur

Kontakt oss så hjelper vi deg med retur!

Email oss - post@atvpro.no
Betingelser for retur/bytte

Du har som kunde hos oss, i henhold til fjernsalgsdirektivet, alltid rett til å angre eller bytte en eller alle varer i bestillingen din innen 14 dager fra det at du tok imot bestillingen.

ATV Huset skal, senest 14 dager etter at du tok imot bestillingen din, skriftlig via skjemaet på nettsiden ha mottatt din forespørsel for bytte eller retur. Senest 14 dager etter at denne forespørselen er behandlet skal varene sendes tilbake til oss.

Les våre fullstendige betingelser for bytte nedenfor, for å returnere en vare kontakt oss ovenfor.


Returadress

Alle returer skal sendes til:
ATV Huset AB
Amalia Jönssons Gata 4
421 31 Västra Frölunda
Sverige

Varene som returneres skal sendes som bedriftspakke eller DHL-pakke. Vi har ingen mulighet å ta imot pakker som sendes til utleveringssteder.

Dersom du ønsker å få retursedler tilsendt for retur eller bytte, se nedenfor. ”Returfrakt”


Nye regler for returrett

I henhold til oppdateringen av fjernsalgsdirektivet som trådte i kraft den 13. juni 2014 gjelder nye regler for angrerett i forbindelse med fjernsalg.

Den nye loven gjør forskjell i at du som forbruker nå har rett til å returnere en vare selv om den er brukt i større utstrekning enn det som tidligere har vært nødvendig for å sikre at varen er i samme stand som da den først ble levert. I det tilfellet at du har håndtert varen utover den omfatning som beskrives her får du stå for varens verdiminskning og betale en viss sum tilbake til ATV Huset AB.

Får å gjøre håndteringen av returer og bytting så enkel som mulig for deg som kunde og for oss som selgere samt unngå eventuelle tvister/uenigheter velger ATV Huset å ha som policy og garanti for deg som kunde at dersom følgende punkter oppfylles ved retur eller bytte vil ikke noe fradrag for verdiminskning å være nødvendig. Dersom punktene ikke oppfylles vil ATV Huset i den grad det er nødvendig utnytte sin rett til å innkreve erstadning for varens verdiminskning. Denne erstatningen varierer, og forbrukeren vil bli informert før en eventuell tilbakebetaling skjer.


Retningslinjer for retur og bytte for å unngå fradrag for verdiminskning:

Dersom produktets emballasje er gjenlukkbar, har du rett til å åpne pakken og sjekke og teste produktet. Ved retur må produktet imidlertid være i samme stand som da du mottok varen og ligge i originalemballasjen.
Forespørsel om bytting/angring er mottatt av oss innen 14 dager etter at du har hentet forsendelsen. Du har da 14 dager for å sikre at varene når oss.
Produktet/varene må returneres i originalemballasjen, emballasjen må ikke bli skadet, og alt originalt innhold må være inkludert.
Produktet/varene får ikke ha blitt montert, brukt eller på annen måte avviklet fra sin opprinnelige tilstand.
Elektriske produkter i forseglet emballasje må ikke ha blitt brutt.


Gjennomføring av bytting

Bruk skjemaet “Returnér varen din” lengst opp på denne siden. Oppgi kundeopplysningene dine, grunnen til at du returnerer varen og om du ønsker refusjon eller å bytte varen. Du får, så fort vi har behandlet forespørselen din, en bekreftelse på om den er godkjent eller ikke, du kan deretter returnere varen til oss. Ved returer eller bytte av varer er det du som forbruker som står for returfrakten tilbake til oss. Se priser og vilkår for returfrakt nedenfor.


Byte

Når du bytter til andre produkter oppgir du vilket produkt du ønsker å bytte til, så bestiller vi den eller setter av dette produktet til deg. Det nye produktet ditt sendes så fort vi har mottatt og godtatt den returnerte varen. Dersom den opprinnelige varen er dyrere enn den du ønsker å bytte til vil mellomlegget refunderes, med fradrag for de nya fraktkostnadene som tilkommer. Se nedenfor for mer informasjon om returfrakt. Dersom den nye varen er dyrere enn den opprinnelige varen vil du motta en faktura med mellomlegget.


Returfrakt

Ved retur eller bytte er det du som forbruker som står for returfrakten tilbake til oss (ved reklamasjoner, det vil si dersom ATV Huset har sendt feil vare eller dersom den leverte varen er skadet eller på noen måte ikke stemmer overens med det som er bestilt, står ATV Huset for returfrakten. Les mer under "Reklamasjon" på siden for kundeservice.

Varene som returneres skal sendes som varebrev, bedriftspakke eller DHL-pakke. Vi har ingen mulighet å ta imot pakker som sendes til utleveringssteder.

For å gjøre returhåndteringen så enkel som mulig kan vi opprette og sende via e-post eller printe ut og sende returfraktskjemaer som du kan bruke for å få sendt pakken tilbake til oss. Oppgi i returskjemaet om du ønsker å få fraktsedler tilsendt og om du har mulighet å printe det ut selv eller ikke.

Velger du å benytte deg av våre returfraktsedler belastes dette med samme frakt som den opprinnelige bestillingen. Se informasjon om kostnader for returfrakt her nedenfor.


Returmåter

Returmåter og kostnader for retur ved bruk av våre returfraktsedler

Bring Parcels retur max 20kg: Returkostnaden tilsvarer frakten til deg, men minst 79 kr

Brukes for mindre og lite skrymmende pakker opptil 20 kg. Pakk varene i samme emballasje som de kom i og klistre på returfraktseddelen som vi sender til deg, for så å levere inn pakken på utleveringssted.

Bring Parcels retur over 20kg: Pris avtalt per bestilling

Benyttes ved litt mer skrymmende pakker som veier opptil 35 kg. Pakk varene i samme emballasje som de kom i og klistre på returfraktseddelen som vi sender til deg, for så å levere inn pakken på utleveringsstedet (avhengig av hvilken type fraktseddel som er utstedt).


Betaling/tilbakebetalning

DIBS/KORTBETALING: Har du betalt med kort, oppgi kontoopplysningene dine i returskjemaet så refunderer vi pengene så fort vi har mottatt returen.
KLARNA FAKTURA/KONTO:
Har du valgt å benytte deg av Klarna faktura eller konto som betalingsmåte, vennligst oppgi i skjemaet om du allerede har betalt fakturaen eller ikke. Dersom du har betalt fakturaen vil fakturaen makuleres hos Klarna så fort vi har mottatt returen, og Klarna vil så kontakte deg for en refusjon. Har du ikke betalt fakturaen makulerer vi denne så fort vi har mottatt returen, og du vil få en e-postbekreftelse på dette så fort det er gjort.
Obs!
Tenk på at Klarna har en betalingsfrist på 14 dager, så dersom du ikke har betalt fakturaen og sender tilbake varen til oss etter at fristen har gått ut vil Klarna sende deg en påminnelsesavgift som vi ikke kan makulere.


Bytte:

Ved bytte til billigere varer vil mellomlegget (minus eventuelle returfraktkostnader) betales ut til deg. Har du betalt med kort vil mellomlegget refunderes direkte til kontoen din, og har du betalt med Klarna vil Klarna refundere pengene så fort vi har mottatt returen.

Ved bytte til en dyrere vare sender vi med en faktura med den nya varen med mellomlegget samt eventuell fraktkostnad.