Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bukplate

For å beskytte understellet til din firehjuling når du kjører i ulendt terreng trenger du en glideplate, ellers risikerer du at steiner og stubber knekker understellet eller at greiner stikker hull i drivleddets gamasjer og at drivleddene slites ut for tidlig.

Dagens firehjulinger kommer ofte utstyrt med underkjøringsbeskyttelse i tynn plast som beskytter mot mindre utglidninger og stubber, men skal du jobbe i skogen med din ATV eller UTV er det som regel ikke nok.< /p>

Våre glideplater er designet for å beskytte understellet på maskinen din slik at du aldri trenger å bekymre deg for hvilke hindringer du har foran deg, dette gjør kjøringen til og fra arbeidsplassen enklere og tryggere mens du gjør det. t må ta lange omveier for å unngå terrengområder som ellers kan skade understellet til maskinen.

Har plater finnes i både ekstremt slagfast plast eller aluminium og dekker vanligvis hele understellet, inkludert fotbrønner og leddarmer, som ellers ofte er ubeskyttet mot støt fra tømmerstokker og steiner.

Vil du lære mer om hasplater og hvordan du installerer en hasplate? Les vår store hasplate-guide!

Alle våre Hasp-plater leveres forberedt for montering av Bronco/Cycle Country/IB-plogfester, noen modifikasjoner kreves ved montering av Warn-plogfester

Filter (0)
Viser 184 produkter
Viser 48 av 184 produkter