Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Lagersett Differensial

Lagersett for frontdifferensial på ATV-er og UTV-er. For å fordele kraften fra motoren ut til hjulene på din quad, er det vinkelgir mellom hjulene der drivakslene går.

Fronten på disse vinkelgirene kalles en differensial, eller bare en diff, og har vanligvis muligheten til å la ett av hjulene rotere raskere eller saktere enn det andre.

Differensialens funksjon er å gjøre det lettere for deg å svinge med firehjulingen, da et stivt vinkelgir gjør styringen tyngre og slitasje på både maskin og underlag blir høyere.< /p>

I diff er det drivverk på aksler og disse lagres med kulelager, hvor kardanakselens driver går inn i differensialen og der drivakslene er montert er det pakkbokser som hindrer olje i å lekke ut og skitt og vann i å komme inn.

Våre lagersett inneholder alle nødvendige lagre, pakkbokser og tetninger for en fullstendig overhaling av frontdifferensialen på din ATV eller UTV.

Filter
28 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 28 produkter
Viser 28 av 28 produkter