Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Lenkelagersett

En kobling er en lenke som sitter på Quad-modeller som brukes i racing og koblingen gjør at bakhjulsopphenget kan ha lengre slag for bedre fjæringskapasitet i motsetning til om støtdemperen hadde vært montert direkte i svingarmen. En kobling består vanligvis av en lenke med tre hull der støtdempere, svingarmer og firhjulingens ramme er koblet sammen.

En kobling er vanligvis ekstremt utsatt dels for store påkjenninger fra opphenget og dels fra gjørme og jord da den sitter ganske ubeskyttet veldig nær bakken. Dette betyr at lenkelagre er noen av lagrene på en Quad som slites mest og trenger mest vedlikehold. Som en generell regel bør lagrene smøres etter noen timers kjøring og lagrene må skiftes så snart de begynner å spille hvis du vil at Quad-en din skal fungere optimalt.

Hvis lagrene ikke vedlikeholdes eller skiftes ut når det er nødvendig, er det stor risiko for store skader på selve koblingen eller støtdempere og svingarmen.

For å se om koblingen er løs, løft Quad-en opp slik at den bakre tilhengeren henger fritt, og be deretter en venn løfte bakakselen opp og ned og kjenne etter lek, se på boltene i koblingen og se om det er noe slark i forhold til støtdemperne eller montering i svingarmen .

Filter
9 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 9 produkter