Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.



Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:



Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.



Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.



Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.



Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.



For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Motorfeste

Motorfester, eller motorfester, er delene som sitter mellom motoren og rammen til en quad eller UTV. For å minimere vibrasjoner er noen av motorfestene ofte av type gummibøssing, som gjennom sitt fleksible materiale absorberer og reduserer vibrasjonene fra motoren for å forplante seg i rammen.

Ofte er det en kombinasjon av faste aluminiums motorfester eller stativ sammen med gummibøssinger, såkalte motorputer, for å sikre at motoren sitter godt i rammen på din ATV eller UTV.

Motorputer og motorfester utsettes hele tiden for store påkjenninger fra motorens vibrasjoner og må inspiseres med jevne mellomrom, dersom en bøssing har blitt for tørr, sprukket eller slitt, må disse skiftes i orden for ikke å risikere skade på motoren eller rammen.