Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremsesystem

ATV og UTV bremsedeler for reparasjon og vedlikehold av bremsesystemet på maskinen din. Bremsene er en av de viktigste komponentene for å kunne kjøre kjøretøyet ditt trygt, uansett om du kjører offroad eller på veien, og det er av største betydning at alle deler av bremsesystemet fungerer som de skal for at kjøretøyet skal være trafikksikkert.

Bremsene på firehjulinger og side ved side er enten trommelbremser eller skivebremser, og det finnes både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer eller en kombinasjon av begge. Bremsene på quads og UTV-er er ofte koblet mellom for- og bakhjul og på noen moderne quad-modeller er det også avanserte bremsesystemer med ABS som hindrer hjulene i å låse seg ved hard oppbremsing og bidrar til høyere sikkerhet, som tidligere har vært forbeholdt. for bil- og motorsykkelmodeller.

Det finnes forskjellige typer bremsesystemer, men på et normalt bremsesystem på en firehjuling er det én bremsekaliper eller bremsetrommel per forhjul og enten én bremse på kardanaksel bak eller to bremsekalipere ut ved bakhjulene. Firehjulinger med stiv bakaksel har ofte en bremsetrommel montert på den ene siden av bakakselen, og Quad-modeller for Racing har vanligvis bare en bremsekaliper montert på svingarmen.

Uansett hvilken type bremsesystem du har. maskinbruker, har vi et bredt utvalg av deler.for å reparere eller utføre service på bremsene på maskinen din.

Filter (0)
Viser 479 produkter
Viser 48 av 479 produkter