Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Opphengskuler

Spindellenken er delen som kobler quad- eller UTV-ens a-arm til forhjulsspindelen som igjen holder forhjulene. Som regel presses spindelleddet inn i a-armen og sikres med en låsering i bunnen som hjulspindelen festes på med spindelleddets bolt.

Spindelleddet er leddet slik at firehjulingens styring og fjæring skal fungere uavhengig av underlag og forhold. Et edderkoppledd er en tungt eksponert del av din quad eller UTV da den må føre i alle mulige retninger når fjæringen på din quad fungerer, og må også fungere som et rotasjonspunkt for styringen, edderkoppleddet er også i en utsatt plass og havner ofte under vann, i gjørme eller snø, noe som bidrar til en enorm belastning.

De fleste edderkoppleddene er stengt fra fabrikk og derfor er mulighetene for å påføre nytt fett i dem begrenset, selv om du kan skrelle av den lille damasken som beskytter selve fugen og dytte inn nytt fett om nødvendig.

Det er en god idé å med jevne mellomrom inspisere edderkoppleddene for slitasje, sprukne puter eller lek, siden leddet er en viktig del for at firehjulingen din skal kunne kjøres trygt. I verste fall kan et slitt spindelledd føre til at hele forhjulet/hjulspindelen løsner fra a-armen med katastrofale konsekvenser.

Den enkleste måten å inspisere edderkoppleddene på er å løfte opp ett forhjul om gangen og gi full styring slik at du kan se festepunktet til edderkoppleddet til hjulspindelen, deretter rykke hjulet opp og ned og sidelengs så langt som mulig for å se om leddet spiller mot festet.

Bytte av spindelledd er ikke spesielt vanskelig da man ofte kan løsne a-armene fra rammefestepunktene, deretter løsne spindelleddet fra hjulspindelen og deretter presse ut den gamle leddet med en skrustikke og en passende hylse eller rørstykke. .

Filter
78 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 78 produkter
Viser 48 av 78 produkter