Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drivakslinger

Komplete drivaksler av originale og forsterkede versjoner for ATV-er og UTV-er. I vårt brede utvalg av drivaksler for firehjulinger og side-by-side finner du både aksler som direkte erstatter dine originale aksler samt forsterkede aksler med større diameter og større drivnav for de som kjører i ulendt terreng eller med en kraftig maskin.

Drivaksler er på de fleste moderne firehjulinger og fungerer som kraftoverføring mellom sluttgir eller differensial ut til hjulene. En drivaksel er en aksel med to ledd i ytterkanten kalt drivledd, disse drivleddene kan rotere mens de leddes opp og ned for å følge firhjulingens fjæring over ujevnt terreng. Drivakslene har gamasjer montert over drivleddene som beskytter dem mot skitt, gjørme og vann. Drivakslene kan som regel demonteres og skiftes enkeltvis fra drivakselen, men det vanligste er å bytte hele drivakselen helt for ikke å risikere at nodene slites ut i ulik hastighet.

En drivaksel er ganske enkel å bytte, men krever ofte at mange deler demonteres for å få tilgang til erstatningen, vanligvis demonterer du hjul, hjulnav og en eller begge a-armer for å få tilgang til drivakselen ut av sluttdrevet der den sitter på splines med en låsering i bunnen, drivakselen trekkes rett ut med kraft for at låseringen skal slippe inn i sporet sitt inne i sluttdrevet, hvorpå den nye akselen skyves inn og delene settes sammen igjen.

Husk at sluttdrevet eller differensialolje ofte går tom når du skifter drivaksler, så det er lurt å kjøpe en flaske for å fylle på eller bytte ut hvis du trenger å bytte ut drivakselen på maskinen din.

Filter
212 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 212 produkter
Viser 48 av 212 produkter