Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Voltregulatorer

Laderegulator for ATV og UTV. Bredt utvalg av ladekontroller for quads og side-by-side-modeller av høy kvalitet, direkte erstatning for den originale kontrolleren med de samme kontaktene og tilkoblingspunktene slik at du raskt og enkelt kan bytte kontrolleren og komme tilbake til arbeidet.

En ladekontroller sitter på alle kjøretøy med batteri og har som oppgave å konvertere vekselstrøm som generatoren/statoren på maskinen genererer når motoren går i likestrøm som kan brukes til å lade batteriet og drive alle de elektriske komponentene på din quad.

Laderegulatoren kan lett identifiseres ettersom den vanligvis er boltet til kjøretøyets ramme og har store kjøleribber som hjelper regulatoren til å spre varmen som genereres når den konverterer vekselstrøm til likestrøm. En ladekontroller har vanligvis 2-3 innkommende kabler, ofte gule, og 2-3 kabler i forskjellige farger, ofte svart, rød og grønn, som går til forskjellige komponenter i maskinen inkludert batteriet.

Vanlig symptomer på at ladekontrolleren din er ødelagt er enten at den ikke lader batteriet i det hele tatt, eller at den lader batteriet med for høy spenning. Måler du på tvers av polene på batteriet og får en verdi under 12-13 volt eller over 16-17 volt, er det stor risiko for at laderegulatoren er ødelagt, som regel bør en firehjuling lades med 13,5- 15 volt når motoren går ca. Lader du maskinen for lite vil batteriet til slutt lades ut og bli skadet, og hvis du lader det for mye kan batteriet koke og annet elektrisk utstyr som lys og kontrollenheter kan bli skadet.

Når du feilsøker ladekontrolleren din, er det viktig at du vurderer innstillingene til multimeteret ditt, innkommende strøm til ladekontrolleren fra statoren/generatoren måles i AC, utgående kabler måles i DC.


Filter
96 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 96 produkter
Viser 48 av 96 produkter

Voltregulatorer