Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Startapparat

Komplett pull-start- og reparasjonssett for pull-start på quad-en din. Mange eldre firehjulinger har også trekkstart, også kalt magnapull, som et supplement til el-starten, slik at du kan starte maskinen dersom batteriet er utladet eller startmotoren har gått i stykker.

Trekkstarter finnes i hovedsak på ATV-modeller med motorstørrelser opp til ca 500 kubikkmeter, men det har vært større modeller med trekkstart som komplement til elektrisk start. Trekkstarten består av et trekkhåndtak koblet til en snor som er viklet på et fjærbelastet hjul, når du trekker i trekkstarthåndtaket griper trekkstarten inn en holder på veivakselen som får motoren til å rotere.

Den vanligste delen som slites på en trekkstart er strengen, det er viktig å prøve å holde strengen tørr og beskytte innløpet der strengen går inn i trekkstartdekselet mot fuktighet og skitt da dette raskt kan svekke strengen.< /p>

En trekkstart på en quad er litt annerledes å trekke enn en motorsag, for eksempel, da motorvolumet på maskinen ofte krever en viss teknikk som skal brukes for å kunne starte motoren, de fleste quadricycles med trekkstart har en dekompresjonsmodus på eksoskamakselen som reduserer kompresjonen i motoren, noe som hjelper deg til å kunne trekke motoren rundt. For å starte en quad med trekkstart trekker du ofte forsiktig i trekksnoren til du når dekompresjonsposisjonen, når motoren er i denne posisjonen drar du kraftig for å få motoren til å begynne å rotere.

Filter
20 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 20 produkter
Viser 20 av 20 produkter

Startapparat

Denne veiledningen for oppussing av pull start er for Polaris ATV-er, men prosedyren ligner på de fleste ATV-er