Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Motorvarmer

Motorvarmer for ATV og UTV for montering på firehjulingens kjølesystem eller Block heater varianten som er montert på motorblokken. Motorvarmer er et veldig godt tilbehør for deg som bruker ATV-en om vinteren i kaldt vær og alltid vil ha en maskin klar til bruk.

Motorvarmeren varmer ATV-en eller UTV-motoren enten ved å varme opp kjølevæske eller gjennom en blokkvarmer som er montert på utsiden av motoren som varmer opp motoroljen og motorblokken. En motorvarmer montert på en firehjuling som brukes i kaldt vær hjelper maskinen med å komme opp i temperatur før den startes, noe som i tillegg til å gjøre maskinen lettere å starte også bidrar til mindre slitasje på motordeler som ikke som når det er for kaldt ute.< /p>

Våre motorvarmere fra kjente leverandører er enkle å installere og er et utmerket tilbehør for de som jobber med snøbrøyting eller andre aktiviteter i årets kalde måneder og vil alltid ha maskinen klar til å kjøre. Motorvarmerne kobles til en vanlig veggkontakt med koblingssett og du kan bruke en timer i vegguttaket (følger ikke med) for å velge hvilke tider motorvarmerne skal starte.

Koblingssettene til motorvarmerne har en hurtigkobling som du monterer på din ATV eller UTV og enkelt kobler eller kobler kjøretøyet fra tilkoblingskabelen.

Ulike typer motorvarmere :

Block Heater

En Block Heater er en motorvarmer som er montert på motorblokken til din firehjuling, blokkvarmeren er modelltilpasset og bygget i en form som passer perfekt til motoren din. Motorvarmen varmer da opp motoren fra utsiden, noe som gjør at motoroljen og motorblokken varmes opp. Blokkvarmere er veldig enkle å installere, og det er ikke nødvendig med store inngrep i kjøretøyet for å komme inn.

Kjølingvannvarmer

En motorvarmer som varmer opp kjølevann på din ATV er montert på en av maskinens radiatorslanger og varmer opp kjølevæsken slik at maskinen har riktig temperatur når den startes. En kjølevannvarmer krever litt mer inngrep i firehjulingen din da du må kutte en radiatorslange for å installere varmeren.

Filter
22 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 22 produkter
Viser 22 av 22 produkter