Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drivknute

Drivenav og reparasjonssett for drivnav for ATV-er og UTV-er. Hvis du bare trenger å bytte en drivenhet på drivakselen din, knutene kan ofte kjøpes løse, kanskje du nylig har skiftet aksel men har punktert en gamasje og fått skitt i den utslitte drivknuten? I vårt brede utvalg finner du både interne og eksterne drivenheter for de fleste vanlige ATV- og UTV-modeller.

En drivenhet er en leddet del som sitter på drivakselen og er den delen som forbinder drivakselen i sluttdrevet eller differensialet og hjulnavet, leddet er leddet og kan, mens det roterer, bevege seg opp og ned for å følge kjøretøyets fjærskifte ved kjøring i ujevnt terreng.< /p>

En drivknute består av et ”hus” som har flere ballbaner og baller i seg samt en ring som holder ballene på sted har selve drivakselen splines som settes inn i drivleddet for å belaste akselen i kuben, takket være utformingen av kulene og kulesporene kan drivleddet bevege seg i alle retninger og så kan fungere som en fleksibel kobling av aksel og hjul.

Et vanlig symptom på at en drivknute begynner å virke; Hvis de er skadet eller utslitt, klikker de, spesielt ved forakslene når du svinger maskinen. Hvis du hører dette, bør du inspisere drivknutene for lek og slitasje, det vanligste er at en sko har sprukket eller spratt av, slik at gjørme eller vann har trengt inn i knuten og fått kulene eller ballbanene til å slites ut. Noen ganger er det nok å legge på nytt fett av typen Molybden, men ofte må drivledden skiftes for å sikre at den ikke bryter sammen senere.

Filter
39 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 39 produkter
Viser 39 av 39 produkter