Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Sadeltrekk

Saddeltrekk for ATV som beskytter salen din og gjør den motstandsdyktig mot fuktighet.

Sadeltrekket monteres over seteskummet og festes vanligvis til salens bunnplate ved å tre setetrekket over kanter på seteplaten og stifting av dekselet i bunnen.

Sadeltrekk tåler mye slitasje da du veldig ofte går av og på en firhjuling som brukes til jobb eller som transportkjøretøy.

Mange bruker firehjulingen sin som arbeidskjøretøy og sitter du på maskinen med arbeidsbukser med verktøy hengende til høyre og venstre er det lett for salen å få riper og rifter i den . I tillegg til det rent visuelle, gjør et skadet setertrekk at seteskummet ikke er beskyttet mot elementene som tiltenkt, noe som gjør at underlaget hele tiden kan være fuktig, noe som gjør kjøreopplevelsen dårligere, et skadet setertrekk risikerer fort å bli en større hull og dette har vist seg å invitere gnagere og mus til å bosette seg og føle seg hjemme i seterskummet, hvorpå man i tillegg til nytt setetrekk også må kjøpe nytt seteskum eller i verste fall en komplett sal.

For å løse problemene med større reparasjoner enn nødvendig eller en våt og ubehagelig kjøreopplevelse, er det en god idé å bytte setetrekk når det kommer riper eller rifter i det.

Den vanligste typen sadeltrekk er den som erstatter ditt originale deksel og er festet til bunnplaten, det gir en veldig tett og fin passform.

Det finnes også saltrekk som fungerer som et deksel som trekkes over ditt originale deksel og primært tjener som ekstra beskyttelse.

Filter
131 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 131 produkter
Viser 48 av 131 produkter