Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Slanger

Leter du etter dekk eller slanger til din ATV, UTV, vogn, gressklipper, snøfreser eller trillebår? Hos oss finner du et stort utvalg av slanger i ulike størrelser og design som passer til alle dekk- og felgkombinasjoner.

En ATV eller UTV har vanligvis slangeløse dekk, betegnelsen "TL" sees ofte i dekket informasjon, som betyr "slangeløs". Det betyr at dekket tetter direkte mot felgen.

Derimot kan du montere slanger i alle ATV-dekk om du ønsker eller trenger det, kanskje har dekket ditt fått skader som gjør at det blir et punktering? Eller hvis du ønsker å kjøre med virkelig lavt dekktrykk for best grep i skogen, kan det være lurt å montere slanger i dekkene for å unngå risikoen for at dekket presses av felgen.

Slangestørrelse:

Ett og samme rør kan passe til mange forskjellige dekkstørrelser, se hvert enkelt produkt for hvilke størrelser hvert rør dekker.

Hvilke størrelser a-rørdeksler er indikert som følger: " 22/25*7/10.5-11/12" denne slangen dekker derfor dekk som er 22 til 25 tommer i diameter og 7 til 10,5 tommer bred og fungerer på 11 og 12 tommers felg.

Type ventil:

Samme størrelsen på røret kan ha forskjellig type ventil for å passe forskjellige bruksområder, en vinklet kan være nødvendig ventil på trillebåren for å få tilgang til og pumpe inn luft? De vanligste typene ventiler for ATV og UTV er rette ventiler av typen TR13 eller TR4, mens det på gressklippere og plenmaskiner er mer vanlig å ha en vinklet ventil for å kunne få tilgang til og fylle på luft når dekket er montert.

Filter
33 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 33 produkter
Viser 33 av 33 produkter