Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Tanklokk

Tankdeksler på firehjulinger er tilgjengelig i flere ulike design og er i mange tilfeller tilpasset en spesifikk modell hvor små forskjeller i diameter eller gjengestigning kan avgjøre om hetten passer eller ikke.

De vanligste typene tanklokk på quads er enten med utvendig eller innvendig gjenger på koblingen til tanken, på nyere modeller av quads har det også begynt å dukke opp tanklokk uten gjenger som er presset inn i en fast ring i tanken. Når du kjøper et nytt tanklokk, sørg for å velge et tanklokk som passer for kjøretøyet ditt, og mål diameteren på tanken riktig hvis du kjøper et tanklokk av universell type.

På de fleste firehjulinger er ventilen for drivstofftanken plassert i tanklokket, dette er en funksjon som kan slutte å virke på tanklokket og dette kan resultere i at det dannes et vakuum i tanken som gjør at firehjulingen stopper etter noen få hundre meter. Hvis ATV-en din plutselig stopper etter et lite stykke og du mistenker at tanklokket ditt har et problem med lufteventilen, kan du prøve å skru av tanklokket når ATV-en har stoppet, da kan du høre luft strømme til tanken, du kan også prøv å kjøre forsiktig med tanklokket løst. Hvis feilen stopper så er det stor sannsynlighet for at ventilen i tanklokket er defekt.

Husk når du kjøper nye låsbare tanklokk at den originale tanklokket vanligvis har samme nøkkel som tenningslåsen , vil du fortsatt ha samme nøkkel til tanklokk og tenning så kan du ofte kjøpe nytt tanklokk i sett med alle de andre låsene på din quad, ellers får du to forskjellige nøkler til tanklokk og tenning.

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter