Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Sikringer

Sikringer for ATV og UTV. På de fleste moderne quads og Side by Side er det en serie sikringer som beskytter elektriske komponenter mot elektriske feil hvis spenningen blir for høy eller noe går galt på komponenten.

Sikringene på de fleste firehjulinger sitter i et sikringsskap under salen eller under panseret, ofte ganske lett tilgjengelig og samlet med ulike releer. I tillegg til dette sikringsskapet er det ofte en hovedsikring på startreléet er denne sikringen vanligvis 30 ampere mens de fleste andre sikringer ofte er mellom 5-25 ampere.

Filter
10 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 10 produkter