Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Hastighetsmålervaier

Hastighetsmålervaier brukes ofte på eldre quads og ekstra modeller som har en mekanisk type speedometersensor. Moderne firehjulinger har ofte elektriske sensorer i stedet, og da brukes ikke hastighetsmålervaier.

På quads som har hastighetsmålervaier festes kabelen bak på hastighetssensoren din som ofte er analog, kabelen går så ned til motoren hvor den sitter på et type vinkelgir som går inn i motoren. Ledningen roterer så med motorens hastighet og dette overføres til speedometeret som angir hastigheten.

Hastighetsmålervaiern lever et hardt liv, og det er ikke uvanlig at de går i stykker etter at de har snurret nok svinger inne i huset. På eldre firehjulinger er det veldig vanlig å se at speedometeret ikke fungerer og da er som regel ledningen av.

Tråden byttes enkelt ut ved å skru den av speedometersensoren og måleren der den har en pigg i enden som går inn i et spor i sensoren, bare løsne ledningen i begge ender og monter en ny en og du burde ha et speedometer fungert igjen!