Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Oljeplugg

Oljeplugger for ATV og UTV. Oljeplugger brukes på firehjulinger og ATV-er for å tømme motor-, girkasse-, differensial- og sluttdrivolje under vedlikeholdsarbeid og service.

Oljepluggen sitter vanligvis på motoren eller det laveste punktet på girkassen og skiller seg som regel ut når det gjelder utseende sammenlignet med de andre boltene under motoren slik at du enkelt kan identifisere oljepluggen og tappe oljen. Det finnes både oljeplugger som løsnes med vanlig stikkontakt men også varianter man trenger unbrakonøkkel til.

På differensialer brukes også oljeplugger for å fylle opp motor eller girkasse, som vanligvis har en type peilepinne der man fyller på olje. På sluttgir og differensialer fungerer oljepluggen for påfylling vanligvis som en nivåplugg, slik at du vet hvor mye du skal fylle, når den renner over er nivået bra.

De fleste oljeplugger har en kobber- eller aluminiumspakning som tetter pluggen til motorblokken, denne pakningen er lurt å skifte under service for å unngå lekkasje da disse pakningene vanligvis er av typen som klemmes sammen under demontering for å tette ordentlig og derfor uegnet for gjenbruk.

Vær forsiktig når du strammer til oljepluggen og trekk alltid til disse for hånd, det er lett å stramme en oljeplugg for hardt da motorblokkene og girkassene på moderne firehjulinger vanligvis er laget av aluminium og hvis du strammer pluggen for hardt, er lett for at trådene løsner, noe som kan føre til dyre og tidkrevende reparasjoner.

Filter
21 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 21 produkter
Viser 21 av 21 produkter