Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Syntetisk Tau

Syntetisk line for vinsjer på ATV-er og UTV-er. Et syntetisk tau brukes ofte i stedet for ståltau på firehjulinger og er ofte den typen tau du erstatter det originale tauet med på din elektriske vinsj når det ryker etter å ha blitt utslitt eller ødelagt på grunn av for stor belastning.

Et syntetisk tau kan brukes på alle elektriske vinsjer og har vanligvis samme eller høyere strekkfasthet enn tilsvarende størrelse på ståltråd. De syntetiske tauene deler egenskaper med en ståltråd når det kommer til funksjon, men er mer behagelig for hendene å bruke, har ofte høyere strekkfasthet, krever mindre vedlikehold og er relativt enkle å reparere hvis de rives ved å bindes sammen. I tillegg til disse egenskapene flyter en syntetisk line i vann og takler skarpe bruddpunkter bedre enn en ståltråd.

Ulempen et syntetisk tau har i forhold til en stålkabel er ved vinsjing i steinete terreng eller annet terreng med skarpe og skarpe kanter hvor kabelen dras mot bakken, et syntetisk tau har litt høyere tendens til å rives i disse forholdene sammenlignet med en stålkabel.

En syntetisk line er vanligvis laget av UV-bestandige nylontråder som er tvunnet sammen for å danne en lang sammenhengende line, i enden som er festet til vinsjtrommelen brennes linen ofte for å forhindre frynsing og ved andre enden er det ofte en løkke med kaus (En stålarmering i løkken) der vinsjkroken er koblet til.

For ytterligere å beskytte det syntetiske tauet er det ofte en struma rundt det første stykket som vanligvis løper under belastning mot vinsjkabelføringen, dette for å hindre at ujevnheter og skarpe kanter i vinsjrullene skader kabelen.

Hvis du vil lære mer om syntetiske tau og deres egenskaper, kan du lese mer om dette i vår guide.

Filter
17 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 17 produkter
Viser 17 av 17 produkter