Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Motordeksler

En motor på en ATV eller UTV består vanligvis av to; ytre motorhus og en indre motorblokk. Den indre motorblokken inneholder vanligvis girkassedeler og krankdelen, disse blokkene er ofte tilpasset nøyaktig mot hverandre, spesielt; kalt blueprinted, og kan derfor ikke selges separat, men kun som et sett med begge blokkene matchet mot hverandre.

Uten på den indre motorblokken har vanligvis et clutchdeksel og et statordeksel, disse kan tas av for service- og vedlikeholdsarbeid som for eksempel bytte av vingepakke eller stator. Ofte er disse dekslene festet med et antall skruer med 8 mm hode og kan demonteres etter at motoren er tømt. motorolje.

Filter
1 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 1 produkt