Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Ventildekselpakninger

Ventildekselpakning for ATV og UTV. Ventildekselet er dekselet som sitter på toppen av sylinderhodet som du fjerner for å få tilgang til toppen for vedlikehold og reparasjonsarbeid.

Et ventildeksel er kun montert på firetaktsmotorer og kan enten være et stort deksel som dekker hele toppen eller en mindre type inspeksjonsluke for å få tilgang til ventilene for justering.

Ventildekselpakningen er ofte laget av gummi og har som oppgave å hindre at olje som brukes til å smøre sylinderhodedelene lekker ut, blir det vått rundt ventildekselet eller du har en lekkasje kan det hende du må bytte pakning .

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter