Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Varmepakke UTV

Varmepakke for UTV-er som kobles til maskinens kjølesystem og gir behagelig varme i førerhuset gjennom en vifte som er montert ved fører- eller passasjersetet.

Kabinevarme er et godt tilbehør for deg som kjører UTV med fullt førerhus men kan også være praktisk for deg som kun har frontruter montert da varme fra førerhusvarmerens vifter vanligvis kan ledes mot frontruten til forhindre ising og uttørking av fuktighet.

Du kan også rette varme mot sjåføren for en mer behagelig opplevelse. Førerhusvarme er tilgjengelig for mange ulike modeller av UTV og er vanligvis modellspesifikk for å forenkle tilkobling og installasjon.

Varmepakkene selges komplett med slangekoblinger og alle nødvendige komponenter som kreves for installasjon og montering.