Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Variatorfjær

Variatorfjærer for ATV- og UTV-modeller med automatisk, beltedrevet girkasse (CVT). Variatorfjærer vises på forskjellige maskiner enten i både den fremre (primære) og bakre (sekundære) variatoren og noen ganger bare i den bakre variatoren.

Fjærenes funksjon er å skyve sammen eller skyve fra hverandre variatorskivene som beltet går mellom, og det er ofte forskjellige fjærer å skifte mellom om man ønsker en hardere eller mykere fjær. Avhengig av hvilken fjær som er montert, kan firehjulingen ha ulike egenskaper i form av høyere trekkraft når en hardere fjær er montert, bedre krypeevne eller raskere akselerasjon.

Filter
23 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 23 produkter
Viser 23 av 23 produkter