Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bendix Starter Gear

Et Bendix-drev er montert på quads som mangler enveislager på startmotoren bak svinghjulet, Bendix-drevet fungerer ved at en fjær gjør at drevet skyves ut når startmotoren begynner å rotere og den griper så tak. hold i startmotoren på quad-motoren, noe som får motoren til å begynne å snurre. Når motoren da er startet og startknappen er sluppet slik at startmotoren slutter å snurre, trekkes bendixdrevet sammen for ikke å risikere at startmotoren roterer med motoren.

På biler det er ofte et bendixdrev bygget sammen med startmotoren, men på firehjulinger er dette sjeldent plassert i samme enhet uten Bendixdrevet er plassert separat mellom startmotoren og motorens startdrev.

Bendix drive er kun på enkelte quad merker og modeller, hovedsakelig eldre Polaris maskiner bruker dette men også noen Yamaha og Can-Am modeller.

En vanlig feil med Bendix drives er at fjæren i drevet blir slitt ut og enten trekker den ikke tilbake drivverket igjen, noe som får startmotoren til å rotere med motoren, noe som risikerer å skade startmotoren, eller alternativt presser ikke bendixdrevet ut og griper motoren skikkelig.