Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vannpumpe

Vannpumpen lar kjølevannet i din vannkjølte ATV eller UTV sirkulere i kjølesystemet slik at motoren får riktig kjøling og når riktig driftstemperatur.

Vannpumpen på firehjulinger og UTV-er er vanligvis plassert lavt foran på motoren og er vanligvis skrudd direkte inn i motorblokken, den enkleste måten å finne vannpumpen på er å følge kjøleslangene fra kl. motoren eller radiatoren til de når en tilkobling i motoren. Vannpumpen har et løpehjul, som er et lite hjul med vinger på, løpehjulet drives av en aksel som går inn i motoren og denne roterer når maskinen går.

Vannpumpen kan vanligvis enkelt demonteres fra utsiden av motoren uten at motoren trenger å deles. Du må imidlertid tappe ut kjølevannet og, avhengig av vannpumpens plassering på motoren, også motoroljen. Vannpumpen kan enten være en egen enhet skrudd inn i motorblokken som du fjerner i ett stykke, da er det som regel en o-ring som tetter mellom motorblokk og vannpumpe. Noen firehjulinger har kun et deksel som kan løsnes for å komme til løpehjulet, og da er det en pakning eller o-ring i dekselet som tetter mot motorblokken.

Nesten alle vannpumper på quads og UTV-er har en spesiell type tetning som tetter vannpumpeakselen slik at kjølevæske ikke lekker inn i motoren eller olje inn i vannpumpen, denne pakkboksen kalles "Mekanisk Seal" på engelsk og er en pakkboks i flere deler, ofte med en fjær innebygd.

Denne pakkboksen er en vanlig del som går i stykker, og på de fleste vannpumper er det et såkalt sladrehull i bunnen der kjølevæske begynner å dryppe ut hvis denne pakningen er ødelagt eller fortsetter å gå i stykker.

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter