Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Kamkjedestrammer

Kamkjedestrammer for ATV og UTV. Funksjonen til registerkjedestrammeren er å holde registerkjedet på motoren din skikkelig strammet slik at den ikke skrangler eller kiler på kamakslene.

Strammeren er vanligvis montert i sylinderen, plassert lavt, fra kl. utsiden og består vanligvis av ikke-fjærbelastet tapp som trykker på kamkjedets øre nærmes av strammeren slik at kamkjedet blir skikkelig strammet.

På ATV-er og UTV-er som har lignende motorer som motorsykler, er registerkjedestrammeren vanligvis fjærbelastet og selvjusterende, men det finnes helt manuelle strammere hvor du skru inn strammerens tapp manuelt og låser det, samt oljetrykkstyrte strammere.

Den vanligste typen kamkjedestrammer på ATV- og UTV-motorer er imidlertid den fjærbelastede, som er en praktisk variant da du ikke trenger å justere eller sjekke den så ofte. En slik kamkjedestrammer monteres ved å skru inn en skrue som trykker sammen fjæren i strammeren, deretter monteres strammeren i sylinderen, hvorpå skruen til fjæren løsnes og strammeren skyves så mye ut som trengs for å stramme kjeden.

Selv om en registerkjedestrammer generelt er ganske vedlikeholdsfri, hender det at fjærene i dem slites ut og dette viser seg vanligvis ved at registerkjedet skrangler, spesielt når motoren går på lavt turtall eller går på tomgang.

Når du bytter ut eller fjerner kamkjedestrammeren, bør du også skifte ut pakningen som tetter strammeren mot sylinderen for å forhindre oljelekkasje.

Filter
10 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 10 produkter