Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Stabilisator Stang

En stabilisator stang er en leddstøtte som vanligvis sitter i de bakre leddarmene/a-armene på ATV-er eller UTV-er med delt bakaksel (IRS). Støtten består vanligvis av en lang arm som sitter i gummibøssinger i bakrammen som går mellom høyre og venstre side av quad, i enden av denne armen er det vanligvis en dobbeltleddet avstiver mellom armen og den nedre a -væpne. Hensikten med krengningsstangen er å hindre at det ene bakhjulet springer ut eller kommer for mye inn i forhold til det andre hjulet.

Gjennom krængningshestene begrenses bakhjulenes kvartebane individuelt uten å miste fordelene med ettergivenhet i terreng som en konstruksjon med delt bakaksel gir. Anti-roll-bøylene er hovedsakelig for å holde kjøretøyet stødig i høyere hastigheter.

Det finnes også krengebøyler for forhjulsopphenget, dette brukes hovedsakelig på Quads og sportsmodeller som har stiv bakaksel men hvor man trenger stabilitet ved høyere hastigheter for forhengeren.