Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Dekk Reparasjonssett

Reparasjonssett for dekk, perfekte sett for å ta med deg på veien. firehjulingen hvis uhellet skulle være ute.

Bronco Reparasjonssett brukes av oss ved reparasjon av punkteringer og de fungerer utmerket til å reparere punkteringer forårsaket av punkteringer fra for eksempel en skarp gren, skrue eller spiker.

Med et dekkreparasjonssett liggende i firehjulingen, trenger ikke dagen være over før du kjører et flatt dekk. et dekk, stikk i en reparasjonspølse, fyll ny luft med luftpatronene og fortsett å kjøre, dagen er reddet!