Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Luftfilter

Luftfiltre til ATV og UTV fra kjente produsenter til gode priser! Luftfilteret på en quad eller side by side har som oppgave å filtrere og rense luften for støv og skitt for å hindre at dette suges inn i motoren og forårsaker skader og slitasje.

Quads kjøres vanligvis i terreng og miljøer hvor det er mye smuss, støv, vann og andre ting man ikke vil at motoren skal absorbere, for å beskytte motoren mot dette er det et luftfilter som skal filtrere ut skadelige partikler og lignende fra inntaksluften. Ofte er luftfilteret plassert i en luftboks plassert under salen på firehjulinger eller bak førersetet på UTV'er. Luften kan fungere som en ekstern beskyttelse slik at vann og gjørme ikke spruter direkte på luftfilteret, i luftboksen er det ofte et luftfilter av skumgummi eller papptype. Luftfilteret består vanligvis av flere lag med skumgummi eller papir for å filtrere selv de minste partiklene.

Luftfilteret er en typisk del å skifte under service, men avhengig av hvordan og hvor du kjører maskinen er en god idé; å inspisere luftfilteret med jevne mellomrom som; at du ikke risikerer å kjøre rundt med et skittent filter som vil gi høyere drivstofforbruk eller et ødelagt luftfilter som kan forårsake store skader på motor og drivstoffsystem med kostbare reparasjoner som følger.

Når du kjører i svært støvete omgivelser, anbefales det å olje skumgummiluftfilteret med luftfilterolje.

Filter (0)
Viser 172 produkter
Viser 48 av 172 produkter