Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Statorer

Stator for ATV og UTV. Statoren, eller generatoren som den også kalles, er en del av firhjulingen som genererer strøm når motoren går, som deretter brukes til å lade maskinens batteri og gi strøm til elektriske komponenter som tenningen og lysene.

På de fleste firehjulinger og UTV-modeller har statoren inne i motoren, inne i et motordeksel og i olje. Dette skiller seg fra for eksempel biler som har en ekstern generator som driver den delen som tar seg av strømmen. Statoren er vanligvis montert i svinghjulet på; veivakselen, ofte på venstre side av motoren. Fra kjernen hvor statoren er montert innvendig kan man vanligvis se 4-5 kabler komme ut som går videre til en laderegulator som konverterer vekselstrømmen som statoren genererer til likestrøm som maskinen bruker. nder for å lade batteriet og forsyne alle andre elektroniske komponenter med strøm.

Symptomer på at statoren er ødelagt betyr vanligvis at batteriet slutter å lade, det er noen ganger vanskelig å avgjøre om det er laderegulatoren eller statoren som er ødelagt hvis firhjulingen slutter å lade batteriet, det er ofte feil Ser komponent for komponent, man måler kablene som kommer ut av statoren og får vekselstrøm men batteriet lades ikke. Hvis laderegulatoren sannsynligvis er ødelagt, hvis du ikke får strøm fra statoren, er det sannsynligvis feilen.

En stator kan ogsåå har mer obskure feil som varierer om motoren er kald eller varm, statoren består av en kjerne viklet med kobbertråder, i noen tilfeller kan statoren fungere når det er kaldt men når temperaturen i motoren går opp, utvider kobbertrådene på på grunn av varmen og viklingen er gjort der; skiller seg og slutter å virke. Symptomer på dette er vanligvis at maskinen fungerer en stund, før den dør når den er kald og så begynner den å starte igjen når den er blitt varm. Hvis du har symptomer som dette, bør du sjekke statoren og bytte den om nødvendig.

Filter
102 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 102 produkter
Viser 48 av 102 produkter

Statorer