Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Dekk

ATV & UTV-dekk i alle prisklasser og modeller for å passe alle behov, uansett om du kjører i skogen, på hagen eller videre landevei så Vi har dekk som passer deg.

Dekk for firehjulinger og side ved side finnes i mange forskjellige dimensjoner og det kan noen ganger være vanskelig å velge riktig dekk. Føler du deg usikker? du kan lese mer i vår omfattende dekkguide.

Standarddekk for en firhjuling er ofte 25 tommer. Men hoså senere har det blitt populært med større dekk. Vi selger dekk veldig lik originalen, men også mye større atv-dekk på; 27 og 28 tommer.

Filter
69 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 69 produkter
Viser 48 av 69 produkter