Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Pakninger Differensial

Tetninger for frontdifferensial på ATV- og UTV-modeller.

Frontdifferensialen, som er den delen som fordeler kraften fra kardanakselen til forhjulene via drivakslene, har primært tre store pakningsbokser.

Pakningsboksene er plassert der kardanakseldriveren går ut av differensialen og hvor drivakslene er koblet på hver side av diff. Pakningsboksene beskytter mot at smuss og vann kommer inn i diff og forhindrer at differensialoljen lekker ut.

Disse pakkeboksene utsettes for høy belastning da akslene hele tiden roterer når firhjulingen er i bevegelse og er også plassert på en slik måte at de blir utsatt for alt terrenget du står i kø.

Får man lekkasje i disse pakkboksene er det stor risiko for at differensialen blir skadet, da det vanligvis er svært små oljevolum i diffen, og hvis denne oljen lekker ut er det stor fare for skader på girene, akslene og lagrene i diff.

Med våre pakkesett får du alle pakkeboksene du trenger for å fikse problemet med en lekker frontdifferensial.

Filter
31 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 31 produkter
Viser 31 av 31 produkter