Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drivlinje

Reservedeler til drivlinjen på din ATV eller UTV. I vårt brede utvalg av deler til drivverket finner du alt du trenger for å reparere, erstatte og vedlikeholde drivakslene, universalleddene, drivremmen eller delene av differensial- eller sluttdrevet.

Drivlinjen på en firehjuling eller side om side inkluderer vanligvis alle delene som går mellom motoren og hjulene, fra akselen som kommer ut av motoren ofte koblet til en girkasse eller variator, til kardanakslene eller kjedet som driver motoren. motorens kraft på hjulene via drivakslene.

Sammen med drivverket er det mange forskjellige komponenter som trenger regelmessig vedlikehold og overhaling for å fungere ordentlig, ta for vane å se på drivakselpakninger før sprekker og skader og bytt om nødvendig for å unngå dyrere og mer kompliserte reparasjoner eller , i verste fall havari midt i skogen samt inspisere drivremmen med jevne mellomrom og ha en ekstra drivreim hjemme for slikt i tilfelle originalremmen din skulle av hvis du vil overbelaste den.

I vårt brede utvalg av deler for drivverket på; din firehjuling eller Side By Side, finner du reservedeler til alle vanlige merker og modeller.

Filter (0)
Viser 1062 produkter
Viser 48 av 1062 produkter