Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Termostater

Termostater er den delen av motorsykkelen eller UTV-en din som bestemmer når radiatorvannet i motorens bil har en tilstrekkelig høy temperatur til at det kan frigjøres og kjøles ned i radiatoren.

Når du starter din motorsykkel eller UTV, vil du at motoren raskt skal nå riktig arbeidstemperatur og motoren vil slå seg raskt av, termostatens funksjon får radiatorvannet til å sirkulere i motorens kjølekanaler til temperaturen er tilstrekkelig høy. Når temperaturen på radiatorvannnettverket og motoren når en viss grad av varme, vil du ikke kunne gjøre motortemperaturen for høy da dette vil forårsake skade, termostaten vil åpne kanalene ut av maskinens radiatorer på et sett temperaturverdi. Dette gjør termostaten fordi den er bygget med en varmefølsom kjerne med en fjær som utvider seg og trekker sammen varme og kulde, når termostaten blir tilstrekkelig varm åpner den seg og radiatoren kan da gå gjennom kjøleren for å kjøle seg ned.

Termostater blir utslitt med alderen og fungerer ikke ordentlig fordi de kan forårsake slitasje på motoren. Åpne termostatene slik at motoren din raskt risikeres å overhettan men har termostaten kontakt fastnat i åpent läge kommer motorn värm opp micket längmat merket medför og micket høyere grad av wear.

Du kan ganske enkelt sjekke termostaten din ved å plassere den i en beholder med væske som du varmes opp gradvis, sett et termometer i beholderen og observere termostatene, når temperaturen er nærmere 80-90 grader (varierer avhengig av ATV/UTV-modellen) ) bekymring termostater bære syn Ofte fungerer det enten som den ska eller ikke alt så i en første søking kan du enkle bilder som om termostaten beveger seg hele tiden høy temperatur så er den tloyktvis trasig.

I noen tilfeller kan det være shardt bestemme om termostater åpner ved riktig temperatur i kontrast og då får man gå til sin instruksjon eller servicebok for å se hvilke grader termostaten ska åpne.

Termostater er noe lettere i radiatoren, noe som gjør at det er veldig viktig at du bruker glykol i radiatoren for å unngå at fjærene og radiatordelene ruster sammen eller setter seg fast.

Filter
19 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 19 produkter
Viser 19 av 19 produkter