Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Impeller

Impelleren sitter på vannpumpeakselen og dens jobb er å sirkulere radiatorvannet i motoren og kjølesystemet slik at motoren din når riktig arbeidstemperatur uten risiko for overoppheting. Impellere på de fleste firehjuls- og UTV-modeller er direkte drevet av en aksel som går inn i motoren til den skiller seg fra bilars kylarpumpar, som ofte er bremsedrevet.

Impelleren er montert i vannpumpen som ofte er plassert lavt foran på motoren, så de starter som regel rett og slett fordi man følger radiatorslangen rundt motoren. Impelleren har en svært viktig funksjon og skulle en eller flere fingre på løpehjulet gå i stykker, risikerer du at radiatorvannnettet ikke kan sirkulere tilstrekkelig til at motoren kjøles på en optimal måte med fare for store skader som følge.

Filter
13 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 13 produkter
Viser 13 av 13 produkter