Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Glidebolt Bremsecaliper

Glidebolter sitter på bremsekaliperen på ATV- og UTV-modeller med hydrauliske skivebremser. Glidebolten er den delen som holder bremseklossen i bremsekaliperen, på bolten monterer du bremseklossene i øret deres og når bremseklossene trykker mot bremseskiven skal klossene kunne bevege seg på glideboltene.

Det er viktig at glideboltene på bremsekaliperne dine vedlikeholdes slik at de ikke blir for rustne eller skadet, noe som kan hindre at bremseklossene sklir etter hensikten med nedsatt bremsevirkning og skjeve bremseklosser og bremseskiver som resultat.< /p>

Som regel er det én glidebolt per bremsekaliper og bremseklossen går da i den andre enden av en aluminiumsplate, men det finnes også bremsekalipere som har skyvebolter både i for- og bakkant.

< p> Når du bytter bremseklosser bør du passe på å inspisere glideboltene dine for skader, er det for mye rust eller hakk i glidebolten er det lurt å bytte dem. Du kan til en viss grad bruke et fint sandpapir for å glatte overflaten hvis du trenger det.

Glideboltene bør smøres med glideboltfett når du monterer nye bremser for å hjelpe klossene til å gli fritt, du bør også smøre litt fett på gjengene som fester bolten til bomcaliperen for å la deg løsne glidebolten i fremtiden.

Merk at du ikke bør bruke for mye fett da fettet ikke må risikere å sprute på klossene eller bremseskiven.

Filter
9 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 9 produkter